Liam Gallagher: “Noel Döneğin Biri’

Yayınlandı: Temmuz 30, 2011 / Beady Eye, Liam Gallagher, Müzik, Noel Gallagher, Oasis
Görünen o ki; Gallagher kardeşler arasında sular durulmayacak. Son olarak Liam, ağabeyine “dönek” diyerek söz düellosunu devam ettirdi.

Noel’in Oasis’ten sessiz sedasız ayrılması ve kendi solo albümü “Noel Gallagher’s High Flying Birds”ü çıkarmasıyla başlayan, sonrasında kardeşi Liam’a “doğuştan yalancı” demesiyle başlayan soğuk savaş, bitecek gibi değil. 

Beady Eye’ın solisti Liam, MTV Kanada ile yaptığı ropörtajda, kardeşinin yaptığı işlerin yanısıra karakterini de sorguladı. Noel’in gruptan yada yönetimden asla dışlanmadığını, bununla itham ettiği kişilerin bu iddiadan iki gün sonra onun evinde yayılıp çay içtiğini belirtti. Kardeşinin kendisini ve hayranlarını hayal kırıklığına uğrattığını söyleyen Liam, kendi kötü günlerinin bittiğini ve Noel’in dilediği şeyi uydurmakta serbest olduğunu sözlerine ekledi. 

Bilindiği gibi Oasis, 2009 yılında Fransız festivali ardından dağıldı ve iki kardeşin farklı hikayeler anlatmasından dolayı gerçekte neler olup bittiği hiçbir zaman açıklığa kavuşmadı.



Yorum bırakın