Alice In Chains Yeni Albüm İçin Kolları Sıvadı

Yayınlandı: Temmuz 23, 2011 / Alice In Chains, Jerry Cantrell, Müzik
Seattle grunge müziğin efsanevi grubu Alice in Chains, 2011 yılı sonu – en geç 2012 başında çıkartmayı planladıkları yeni albümleri için stüdyoda çalışmalarını sürdürüyor.

1990 yılında çıkardıkları debut albümler “Facelift” ile kitlelere ulaşan, 1992 yılına da “Dirt” ve “Jar Of Flies / Sap” ile damga vuran Alice In Chains 1995 yılında kendi adlarını taşıyan albümlerini yayınladıktan sonra sessizliğe gömülmüştü.  Özellikle MTV Unplugged kaydıyla hatırlanan grup 14 yıl aradan sonra 2009’da “Black Gives Way To Blue” ile yeni hitler çıkarmıştı. Grup arayı soğutmadan yeni albüm hazırlıklarına başladığını duyurdu…

Grubun yakın arkadaşı olan Heart grubundan Ann Wilson, hafta sonu Alice in Chains’i ziyaret ettiğini ve çalışmaların muhteşem gittiğini belirtti. Grubun 1992 yılında çıkardığı “Sap” albümdeki “Brother” ve “Am I Inside” şarkılarına vokal yaparak destek veren Wilson, yeni albümün isminin henüz belli olmadığını söyledi. Özellikle grubun gitaristi Jerry Cantrell’e dikkat çekerek, yaptıkları çalışmalarına bayıldığını ve onların birer müzik canavarı olduklarını ifade etti.

Yorum bırakın